NisS's FotoPage

By: NisS Kadir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Nov-2008 02:13 Email | Share | | Bookmark
Engagement NisS & Fharid

 
 
 
View all 78 photos...


Tuesday, 30-Sep-2008 05:51 Email | Share | | Bookmark
SK SRi Gunung Pulai Teachers & Pupils

 
 
 
View all 4 photos...
photos taken for our school yearbook


Wednesday, 20-Aug-2008 04:22 Email | Share | | Bookmark
food..glorious food

hot nescafe-stulang laut,jb
salt+pepper+sugar-old town permas, jb
 
View all 10 photos...
byk btul gmbr makanan yg aku capture..mgkin kerana suke makan membuatkan aku suke mengabadikan makanan2 yg telah dimakan..ape pun makan itu mmg best.. nak lagi best kalau freeee



Sunday, 17-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Nani's Wedding

 
 
 
View all 4 photos...
Congrats to nani n hubby for their wedding. Nasib baik sempat gak jumpe walaupun masa sampai tu org dah abis kemas khemah..hehhehe..yg penting dpt gak sama2 meraikan pengantin baru ni..
semoga berbahagia nani & habib


Sunday, 18-May-2008 11:10 Email | Share | | Bookmark
Family Day @ Teluk Ramunia

ku..tgk perutnya..hihi
pokok kelapa
view dr chalet
View all 16 photos...
fuh, lama gile tak update..maklumla harapkan cuti skolah je baru nak online dgn speed yg memuaskan..nak harapkan schoolnet, nak bukak site ni pun tak lepas..
anyway, enjoy the pics..these were all taken during our school family day at teluk ramunia, johor..such a nice n beautiful place. plg enjoy time bbq..since the food were all beyond expectations..heheh..thanx ustaz as the main organizer. nnt kita pegi ostrolia plak nak?




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net